Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  TV-2

  TV-2

  Bliv fan ?

  Efter en kæmpe stor efterspørgsel på TV-2’s seneste 40-års jubilæumstour er der nu endnu en akustisk koncertrække på vej i det nye år. Denne gang med tilføjelse af flere byer. 

  ’TV-2 modtager stående bifald,’ skrev Fyens Stifttidende om den seneste akustiske tour. ’En af de fineste oplevelser længe,’ skrev Skive Folkeblad. ’Mellem sjov og vemod,’ skrev Nordjyske og kvitterede med 5 stjerner. Også Gaffa uddelte generøst 5 stjerner til det lykkelige orkester. Den udsolgte og anmelderroste 2020-tour kalder på en part ll – og mens landet fortsat skruer op for teknikken med virtuelle rum og online færden, skruer TV-2 ned for selvsamme. Til marts drager de atter på landevejen med et akustisk setup. Denne gang med tilføjelse af endnu flere byer. Bandet siger:

  ”Mens vi venter på den russiske vaccine" turen har været overvældende og har vel nærmest fungeret som en mental hjælpepakke til os og vores publikum. I hvert fald er vi hver aften gået af scenen med en fornemmelse af at være kommet nærmere det fællesskab som Coronaens krav om isolation og afstand har sat en stopper for. Og det er måske musikkens ædleste opgave: At bringe os sammen 

  Klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år.

  Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 i marts og april lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule.

  Billetter

  fre 28 maj 2021 20:00

  Fredericia Teater, Fredericia

  TV-2 akustisk jubilæumstour - part 2

  Køb billet

  lør 10 jul 2021 20:00

  Frederiksøen - Svendborg Havn, Svendborg

  TV-2 på Svendborg Havn

  Køb billet

  fre 20 aug 2021 17:30

  Kolding Lystbådehavn - Marina Syd, Kolding

  TV-2 akustisk jubilæumstour - part 2

  Køb billet