Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger

  Status på Covid-19-ramte arrangementer. Utzon Talk: JAJA Architects

  Utzon Talk: JAJA Architects

  Bliv fan ?

  Mød arkitekterne bag Rubjerg Knude Fyrs transformation - og hør, hvordan de arbejder med arkitektur som en naturlig del af landskabet

  JAJA er specialister i at få arkitektur, landskab og funktion til at smelte sammen. På tværs af skala og fagområder stræber de altid efter at skabe værdi for den enkelte person og det omgivende samfund. 
  JAJAs drivkraft ligger i at forstå eksisterende samt fremtidige situationer, udforske dem, afdække nye metoder og opdage nye potentialer for, hvordan man kan forme vores omgivelser.

   

  Case: Rubjerg Knude Fyr

  JAJA Architects står sammen med Bessards' Studio bag transformationen af Rubjerg Knude Fyr, der er en dramatisk fortælling om mødet mellem kultur og natur. Da det blev opført, stod det 200 meter inde i landet. Eroderingen gør, at det nu står helt ude på kanten til Vesthavet. Sandets bevægelse har ødelagt fyrmesterhuset, hvor nu kun fyrtårn og murbrokker står tilbage. I 2016 genåbnede fyrtårnet med en ny, indre struktur, som for en stund giver besøgende adgang til toppen med udsigten udover hav, eroderende klint og naturens enorme kræfter. 

   

  Rumkikkert i Rumtosset

  I udstillingen Rumtosset møder du JAJA Architects installation "Rumkikkert", som trækker på nogle af de samme oplevelsesgreb, som man møder i Rubjerg Knude Fyr. Rum og omgivelser bliver vendt på hovedet, ses i sjove vinkler og opleves i forunderlige spejlinger. 

  Billetter

  Beklager, vi har ikke nogen Utzon Talk: JAJA Architects billetter på sale i øjeblikket.